Test: YSL Eye make up Remover

Jag testade för ett tag sedan Eye make up removern från YSL som snabbt och enkelt ska avlägsna vattenfast makeup utan att lämna en oljig hinna. Det är en tvåfasremover, vilket innebär att den är hälften oljelöslig och hälften vattenlöslig, och man måste skaka removern innan man använder den för att de båda skikten ska blanda sig.
 
 
 
Removern kommer i en ganska intetsägande plastflaska som känns förvånansvärt olyxig och budget för att komma från YSL. Detta hade kunnat vara glömt och förlåtet om själva innehållet (som faktiskt är det viktigaste) hade varit en fullträff men tyvärr är det inte så, snarare tvärt om. Jag öser upp rejält på en bomullsrondell och gnuggar lätt på ögonen; ingenting händer. Öser på lite till och gnuggar rejält; ögonfransar börjar trilla av men sminket sitter fortfarande kvar. Bör också nämna att ingenting av sminket jag hade på mig var vattenfast, min vanliga ansiktsrengöring hade gjort ett bättre jobb än denna removern.
Med tanke på det ganska saftiga priset så hade jag förväntat mig mycket mer så det blir tummen ner för denna eye makeup removern.
 
En flaska på 100 ml kostar ca 290 kr och finns att köpa bl.a på Kicks